Glass processing

A Hőszig Kft. 1990. évi megalakulásakor kezdett üvegezéssel és hőszigetelt üvegszerkezetek gyártásával foglalkozni. Az azóta eltelt több, mint két évtized során számos technológiai és szervezeti fejlesztést vittünk véghez, hogy minél többféle terméket tudjunk jó minőségben szállítani vevőinknek

Introduction

Termékeink

Hőszigetelő üveg

Fokozottan hőszigetelő, két- és három rétegű üvegezés gyártása, alumínium, illetve melegperemes távtartóval. A hőszigetelés mellett fontos napvédelemben is széleskörűen alkalmazható termékeket kínálunk Vevőinknek.

Biztonsági és egyéb speciális üvegszerkezetek

Az előírt biztonsági követelményeknek megfelelő minősített üvegek ragasztott (VSG) és edzett (ESG) forgalmazásával foglalkozunk. Speciális igények kielégítésre pedig: fokozott hangszigetelő üvegek, egyedi dekorsavmaratott, dekorhomokfúvott, járható üvegfelületek, golyóálló üveg, üvegkorlát, üvegtető, előtető, tűzgátló üvegek is színesítik termékpalettánkat.

Katedrál üveg

A katedrál üvegek egyik oldalukon sima, másik oldalukon mintázott üvegek. A fényt nagy méretékben átengedik, mintázattól és színtől függően, de nem lehet átlátni rajtuk. Forgalmazott katedrál üvegeinket megtekinthetik a lenti, az üvegfajták menüpontban.

Üvegfajták

Referenciánik

Autóklub irodaház
Bécsi Corner
Királyegyháza Cementgyár
Kodály központ
KÖKI terminál, d-épület
La Prima Hotel
Laurus Irodaház
osztrák iskola
PTE Pollack Mihály Műszaki kar
SOTE
Telenor Székház
Zsolnay Kulturális Negyed