Bemutatkozás

Cégünk 1995. év második felében kezdte meg könnyű, középnehéz és nehéz hegesztett acélszerkezetek, berendezések, épület acélszerkezetek, tartályok, gépalkatrészek gyártását. 
Bővülő piaci kapcsolataink és az egyre erősödő minőségi követelmények magukkal vonták az üzem technikai fejlesztését. Jelenleg 100 főt foglalkoztatunk két telephelyünkön, Szigetváron és Balatonlellén.

Vállalatunk dinamikus szakmai fejlődésével folyamatosan nagyobb kapacitással bír. A kor ipari színvonalának megfelelő gyártóeszközök lehetővé teszik a tevékenységi kör szélesedését, így az időközben megszerzett tanúsítványok és a nyugat-európai partnerek elégedettsége a befektetések eredményességét jelzik. Felkészültségünk kb. 1200 tonna acélanyag feldolgozását teszi lehetővé évente, általános acélszerkezetre vetítve.

Több mint 20 év gyártói tapasztalat

Több mint 20 éves gyártói tevékenységünk során, a világ legkülönbözőbb részein kerültek beépítésre az általunk gyártott berendezések.

Referencia munkáink között a legkülönbözőbb kivitelű berendezések, szerkezetek találhatók. Cement- illetve egyéb ércfeldolgozó berendezések, szélosztályozók, ciklonok, törőgépek, szállító szalagok, felvonók. Hideghengerműi készülékek, olajregeneráló- illetve átfejtő-tartályok, füstgáztisztító tartályok. Bányaipari gépek és berendezések egységei. Hídszerkezetek, a hozzátartozó zsalu- illetve dilatációs elemekkel. Szélturbinák áramfejlesztő generátorházai, kapcsoló szekrényei és hőcserélői, továbbá tengerjáróhajók hulladékgyűjtő tartályai. Valamint mobil kőtörőgépek elemei és készre szerelt, beüzemelt gépek.

Minőségbiztosítás

Vállalatunk 1998 óta rendelkezik ISO 9002:1994 minőségbiztosítási rendszerrel, majd a 2003-as évtől az MSZ EN ISO 9001:2001 került bevezetésre. Az ebben megfogalmazott minőségpolitikánknak megfelelően dolgozzuk ki árajánlatainkat és teszünk eleget megrendelőink kéréseinek.

Üzemünk

Lakatos, hegesztő és megmunkáló tevékenységünket több csarnokban végezzük. Egy 650 m2-t csarnokrészben, ahol egy 5 tonnás és egy 3 tonnás csarnokdaru üzemel, valamint egy 750 m2-es csarnokrészben, ahol egy 5 tonnás illetve egy 10 tonnás csarnokdaru könnyíti az összeállítási és anyagmozgatási feladatainkat. Továbbá egy 250 m2-es csarnokban alakos lemezdarabolás végezhető lézer- illetve lángvágással, melyben az alapanyagok és késztermékek mozgatását egy 5 tonnás futódaru végzi. 

Az alapanyag és késztermék felület előkészítését, 200 m2 alapterületű homokfúvó csarnokban, valamint egy 80m2es szemcseszóró kabinban végezzük. Ez biztosítja a szokásos SA 1; illetve SA 2,5 felüt minőséget.

A felületek konzerválását, festést egy 320 m2-s csarnokrészben látjuk el, ahol 2 t-s csarnokdaru teszi lehetővé a berendezések mozgatását, forgatását. 

Extrém méretű szerkezetek, berendezések próbaszerelését a telephelyen, 2000 m2 összefüggő beton felületen tudjuk végrehajtani.

Tervdokumentáció

Termékeinket, a megrendelő által biztosított tervdokumentáció alapján, a vállalt határidőre, szállítójárműre rakva, a szállítás módjának legmegfelelőbb csomagolásával biztosítjuk, az alábbi gyártástechnológiák segítségével: 

 

  • gyártás előkészítése, dokumentumok feldolgozása
  • darabolás
  • hidegalakító megmunkálások
  • hegesztés
  • mechanikai (forgácsoló) megmunkálások 
  • hideg- illetve meleg egyengetés
  • szerelés, próbajáratás
  • felület előkészítés, festés
  • csomagolás, fuvarszervezés